PSA

Hvem er PSA?

Professional Sports Authenticator (PSA) er den største og mest pålidelige tredjepartshandelskortgodkendelses- og klassificeringsvirksomhed i verden. Siden starten af 1991 har PSA certificeret over 40 millioner kort og samlerobjekter.

Beskyttelse

PSA indkapsler alle hobbykort på en måde, hvor man ikke kan manipulere med kortets tilstand. Disse attraktive, hårde plastkasser giver beskyttelse mod tryk og ikke mindst skader. Når dine hobbykort bliver indkapslet, kan du være sikker på at dine kort forbliver sikre mod yderligere slid. Dine kort kan nu gå i generation i 100 vis af år.

Få den maximale værdi ud af dine kort

PSA kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine kort. Kort godkendt og klassificeret af PSA opnår fantastiske priser på auktion. PSA har længe været standarden for tredjepartsgodkendelses- og klassificeringstjenester. Validering af denne kendsgerning kan ses på nutidens marked, hvor PSA er synonymt med markedsværdiansættelser. Sætninger som "hvad er den værd i en PSA 10?" og "hvad går det for i en PSA 9?" er almindelig brugt på kortmarkedet. Få den maksimale værdi ud af din "bohave" ved at grade din samling. Det er investeringen værd!

Ha styr på dine facts

Det har aldrig været nemmere at finde oplysninger om dine foretrukne PSA-klassificerede hobbykort. Indsamle artikler, priser, populationer og tjeklister alt sammen på et sted: https://www.psacard.com