Bruger Oprettelse

Hos LetsGradeCards går vi over til at opfordre vores kunder til at oprette sig som bruger på vores hjemmeside! - Det giver dig som kunde en lang række fordele og det hjælper os som virksomhed til at yde en række services til dig som har være administrativt tungt før hen!

Sådan kommer du i gang!
Opret dig som bruger på vores hjemmeside. Det kan du gøre her!

Opretter du dig med en email, som tidligere er blevet brugt på vores hjemmeside, burde de fleste oplysninger på dig allerede være tilgængelige når du logger ind på din konto første gang. Det er dog stadig vigtigt at du gennemgår din konto og sikre at alle oplysninger stadig er retvisende! - Har man allerede en konto, skal man blot logge ind.

Når du er oprettet!

Start med at sikre alle dine oplysninger er korrekte under "Min Profil"

Har du behov for at ændre din adresse, email eller andre detaljer i din konto kan du nu selv klare dette, uden du behøver hjælp fra vores support team! - Under din profil er det også muligt at sætte alternative adresser op, hvis du har brug for det!

Når du er oprettet:
Når du er oprettet som bruger, har du mulighed for at se alle de ordre du nogensinde har lagt (vær OBS på at hvis du har brugt forskellige email adresser, så kan du kun se ordre fra den email som du har brugt til at oprette din konto)


Det er vores ambition at du på sigt via ordre oversigten kan følge din status "tracking" på din PSA ordre via din konto og oversigt over ordre. Dette er IKKE implementeret endnu, men vi arbejder på det!!!

Tracking når din ordre er RETUR!
Når vi uploader et tracking nummer til GLS på din ordre, vil det fremkomme i din ordre oversigt. Tryk på "Track & Trace" for at se dit tracking nummer. Tryk på "Spor min pakke" for at komme direkte ind på GLS's hjemmeside, hvor du kan se din forsendelsesstatus.


Se din Store Credit

Når du er logget ind på din konto kan du nu se din Store Credit.

Vil du vide mere om Store Credit? - Læs her!

Sådan bruger du din Store Credit:
Når du er logget ind, og ønsker at bruge din Store Credit skal du starte med at vælge det du gerne vil købe på vores hjemmeside. Når du er klar og er i din indkøbskurv skal du starte med at trykke på det lille ikon i øverste højre hjørne som indikere at du har Store Credit tilrådighed.


Når du har klikket på Ikonet med Store Credit, kan du markere hvor meget af din Store Credit du ønsker at bruge på den ordre du er ved at placere, og tryk derefter på "Check ud" knappen for at gå videre:


Når du har gjort dette havner du på vores "Check ud" side, hvor du nu kan se at systemet har fratrukket din Store Credit fra din ordre.


Abonnement løsninger

Det er kun muligt for brugere med en konto hos LetsGradeCards at have et abonnement! Du kan læse alt om abonnement løsninger og hvordan du kan komme i gang med et abonnement her:

Har du et aktivt abonnement på din konto kan du se og håndtere dit abonnement her:

Har du problemer eller spørgsmål omkring dit abonnement er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, eller brug for hjælp så ræk ud til vores support team!