Store Credit & Loyalitetsprogram

Hos LetsGradeCards har vi tilføjet konceptet "Store Credit" & "Loyalitetsprogram" til vores hjemmeside!
I 2024 giver vi et hav af tilbud og rabatløsninger samt specielle tilbud hvis man udnytter vores nye tiltag som er "Store Credit" - "Bruger konto" & "Abonnement løsninger"

 
Det er kun muligt for brugere som har en eksisterende konto hos LetsGradeCards at modtage Store Credit! - Opret dig som bruger her:

Hvad er Store Credit:
Store Credit er kredit, som kan bruges når man handler på vores hjemmeside.

Hvornår skal jeg bruge min Store Credit?
Du bestemmer selv hvornår, du vil bruge din Store Credit, og du bestemmer selv hvor meget af din Store Credit du vil bruge af gangen!

Kan jeg få udbetalt min Store Credit som kontanter?
Du kan få udbetalt din Store Credit som kontanter, men vi giver kun 50% for denne proces. Det kan derfor altid bestemt betale sig for dig som kunde at beholde din kredit på vores hjemmeside.

Hvordan kan jeg få Store Credit?
Der kan være en række eksempler, hvor vi tildeler vores kunder Store Credit!
Hvis vi har behov for at refundere penge fra en ordre, eller på andenvis kreditere en kundeordre vil det ske via Store Credit. Der vil fra tid til anden være specifikke kampagner, hvor vi belønner vores kunder med Store Credit.

Kan jeg bruge Store Credit, når jeg får en upcharge regning?
Det kan man desværre ikke! - Vores Store Credit system er tiltænkt til vores normale services og produkter. Upcharge er en særskilt regning, og man kan derfor ikke betale sine upcharges med sin Store Credit.

Sælg os din samling - Få Store Credit!
LetsGradeCards køber fra tid til anden samlinger hos private!
Hvis du ønsker at modtage betaling for din samling via Store Credit betaler vi som udgangspunkt 70% af markedsværdien på denne måde. Ønsker du at sælge din samling til os, hvor du vil have kontakt udbetaling betaler vi 55% af markedsværdien. Det vil derfor bedst kunne svare sig for en sælger at benytte sig af Store Credit løsningen.

Ønsker du at sælge os din samling, kan du benytte dig af denne formular.

Specielle kampagner, hvor du kan opnå Store Credit!
i 2024 kører vi en række kampagner for introducere dette koncept til vores kunder!

Tegn på ondsindet adfærd, for at udnytte vores Store Credit koncept vil resultere i at brugeren blive spærret fra vores hjemmeside og ens konto vil blive frosset.

Ondsindet adfærd indebærer at man opretter mange konti eller på andenvis udnytter systemet, for at modtage Store Credit som ikke er tiltænkt som normal adfærd!


Kampagne navn  kampagne beskrivelse  Store Credit Udløbsdato for kampagne
Korrekt levering hos Matraws! Vælger du at benytte Matraws som indleveringsmulighed for dine kort, kan du optjene Store Credit, hvis du INDEN du kommer ind i butikken har placeret din ordre OG pakket din pakke. Der skal være tydelig NAVN og ORDRE# på din pakke!
*Gælder på ordre på 5+ kort
20kr 31. December - 2024
Opkøb af samling Fra tid til anden opkøber vi samlinger hos vores fantastiske kunder. Vi betaler 70% af markedsværdi af en samling via Store Credit eller 55% af samlingsværdi som kontanter - De to løsninger kan godt kombineres! Variere ALDRIG!
Abonnement! Har du et abonnement hos LGC så giver vi dig 50kr i Store Credit én gang i kvartalet! 50kr 31. December - 2024
TrustPilot! Har du brugt vores service? - Giv os en anmeldelse på TrustPilot og opnå Store Credit (Gælder kun én gang)
Klik her for at give os en anmeldese
50kr 31. December - 2024
Specielle tilbud hos PSA (Gælder kun abonnementsordninger) Kommer PSA med et tilbud (som de jo ofte gør) som påvirker prisen på grading modtager du differencen som Store Credit Variere ALDRIG!

 
- "Alt Store Credit bliver tilføjet din konto manuelt af vores support team! - Skriv til support på support@letsgradecards.dk, hvis du har gjort dig fortjent til Store Credit som vi ikke har påført din konto!"

Hvad er loyalitetsprogram?
Vi har indført et loyalitetsprogram, som der belønner vores kunder HVER gang de handler hos os og i en række andre tilfælde, hvor du som kunde vælger at støtte os! - Det kræver blot at du opretter en konto hos LetsGradeCards som du er logget ind på, for at få point!

Specielle kampagner, hvor du kan opnå loyalitetspoint
i 2024 kører vi en række kampagner for introducere dette koncept til vores kunder!

Tegn på ondsindet adfærd, for at udnytte vores loyalitetsprogram vil resultere i at brugeren blive spærret fra vores hjemmeside og ens konto vil blive frosset.

Ondsindet adfærd indebærer at man opretter mange konti eller på andenvis udnytter systemet, for at modtage loyalitetspoint som ikke er tiltænkt som normal adfærd!

Kampagne navn  kampagne beskrivelse Point/s Udløbsdato for kampagne
Kontooprettelse Opret en konto på vores hjemmeside og modtag loyalitetspoint! 1500p 31. December - 2024
Placér en ordre Hver gang du placere en ordre modtager du loyalitetspoint. Du får 1 point for hver 1DKK du bruger på hjemmesiden 1p pr 1DKK ALDRIG!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtage loyalitetspoint 1500p 31. December - 2024
Bliv medlem af vores Facebook Gruppe Få loyalitetspoint ved at join vores fantastiske community på Facebook! 1000p 31. December - 2024
Følg os på YouTube Abonnér på vores Youtube kanal og modtag loyalitetspoint! 1000p 31. December - 2024
Følg os på Instagram! Følg os på Instagram og mostag loyalitetspoint 1000p 31. December - 2024


- Loyalitetspoint kan blive omdannet til en rabatkode, som kan bruges til at fratrække penge på ens ordre. En rabatkode og Store Credit kan ikke bruges sammen i den samme ordre. 100 loyalitetspoint er tilsvarede 1DKK.
 
-Gennemfør hele loyalitetsprogrammet og modtag 60 DKK i rabat på din første, eller næste ordre - Du vil herefter modtage point hver gang du handler som du kan indløse efter behov!